ZARZĄDZENIE NR 26/2005
ZARZĄDZENIE NR 26/2005
z dnia 22 sierpnia 2005 r.
w sprawie powołania Komisji Konkursowej do rozstrzygnięcia
Konkursu Kulinarnego Potraw Regionalnych
Na podstawie art. 30 ust. 1 ustawy z dnia 8 marca 1990 r. o samorządzie gminnym ( T.J. Dz.U. z 2001 r. r. Nr 142, poz.1591, z 2002 r. Nr 23, poz. 220, Nr 62, poz. 559, Nr 113, poz. 984 Nr 153, poz. 1271, Nr 214, poz. 1806, z 2003 r. Nr 80, poz. 717, Nr 162, poz.1568, z 2004 r. Nr 102, poz.1055, Nr 116, poz. 1203 ) zarządzam co następuje :
§ 1. Powołuję Komisje Konkursową do rozstrzygnięcia Konkursu Kulinarnego Potraw Regionalnych w następującym składzie:
1. Aldona Kosior – Przewodnicząca Komisji
2. Wiesława Gierach – Z-ca Przewodniczącej Komisji
3. Janusz Tatera – Członek Komisji
4. Barbara Bors – Członek Komisji
5. Stanisława Kosiacka – Członek Komisji
§ 2. Zadaniem Komisji jest dokonanie oceny potraw regionalnych i staropolskich i wyłonienie zwycięzców Konkursu Kulinarnego Potraw Regionalnych podczas Gminnych Dożynek w dniu 28 sierpnia 2005 r.
§ 3. Komisja dokona oceny potraw regionalnych i staropolskich w oparciu o zasady i kryteria określone w Regulaminie Konkursu Potraw Regionalnych przyjętym odrębnym zarządzeniem.
§ 4. Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podjęcia.
mgr inż. Marek Pałasz